1. Optimizacija oskrbovalne verige kruha in pekovskega pecivaBenjamin Kirm, 2008, diplomsko delo Ključne besede: pekovski izdelki, kruh, pecivo, živilska oskrbovalna veriga, presežki kruha, presežki pekovskega peciva, sodelovanje podjetij, oblikovanje naročil, presežki naročil, prodaja pekovskih izdelkov, trgovine, učinkovitost oskrbovalne verige, potrošniki, dobavitelji, partnerski odnosi, individualni poglobljeni intervju Celotno besedilo (datoteka, 614,91 KB) |
|
3. Vpliv javno-zasebnega partnerstva na proces graditveŽane Trontelj, 2007, diplomsko delo Ključne besede: gradbeništvo, diplomska dela, UNI, Komunalna smer, javno-zasebno partnerstvo, gradbeni projekt, upravljanje s tveganji, partnerstvo, oskrbovalna veriga, stroški življenskega cikla Celotno besedilo (datoteka, 2,18 MB) |
|
|
6. Skladnost formalnega izobraževanja na področju varnosti živil s potrebami živilsko-prehransko-oskrbovalne verigeAndrej Ovca, 2017, doktorska disertacija Ključne besede: nadzor nad živili, varnost živil, HACCP, dobre prakse, živilsko prehransko oskrbovalna veriga, zaposleni pri delu z živili, mladostniki, potrošniki, izobraževanje Celotno besedilo (datoteka, 19,59 MB) |
|
|
|
|