1. Spremljanje dozorevanja in kakovosti grozdja namiznih sort vinske trte (V. vinifera L.)Martina Kodrič, 2006, diplomsko delo Ključne besede: vinogradništvo, vinska trta, Vitis vinifera L., rastlinske sorte, namizno grozdje, kakovost, skladiščenje, organske kisline, ogljikovi hidrati, fenolne snovi Celotno besedilo (datoteka, 650,66 KB) |
2. Povezave med organsko snovjo in živim srebrom v obalnem morju in lagunahNeža Koron, 2013, doktorska disertacija Ključne besede: severni Jadran, Tržaški zaliv, Maranska laguna, Gradeška laguna, onesnaženost voda, organske snovi, živo srebro, biogeokemija, biogeokemični cikli, okoljski dejavniki, vodni stolpec, sdimenti, makroagregati, disertacije Celotno besedilo (datoteka, 5,89 MB) |
3. Sestava in pretvorbe petole in solinskega blata v Sečoveljskih solinahNeli Glavaš, 2013, doktorska disertacija Ključne besede: soline, Sečovljske soline, mikrobna preproga, petola, peloid, slanica, sol, solinsko blato, organske snovi, minerali, analizne metode, disertacije Celotno besedilo (datoteka, 5,08 MB) |
|
5. Parametri kakovosti pri ribezih (Ribes spp.) glede na položaj jagod v grozduMiren Mulvaj-Kopani, 2017, magistrsko delo Ključne besede: sadjarstvo, ribezi, položaj, deli, grozd, sladkorji, organske kisline, askorbinska kislina, fenolne snovi Celotno besedilo (datoteka, 905,42 KB) |
|
|
|