Ključne besede: perutnina, pitovni piščanci, prehrana živali, antioksidanti, vitamin E, tokoferoli, oksidativni stres, meso, oksidacijska stabilnost, izražanje genovCelotno besedilo (datoteka, 1,87 MB)
Ključne besede: olje, rastlinsko olje, ekstra deviško oljčno olje, cv."Istrska belica", cv. "Leccino", sončnično olje, skladiščenje, segrevanje, oksidacija, antioksidanti, antioksidacijska učinkovitost, oksidacijska stabilnostCelotno besedilo (datoteka, 1,00 MB)
Ključne besede: olja, cvrtje, večkratno cvrtje, panirano živilo, kakovost olja, oksidacijska stabilnost olja, maščobnokislinska sestava, akrilamid, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 3,85 MB)
Ključne besede: rastlinska olja, sončnično olje, olje oljne ogrščice, prepečenec, oksidacijska stabilnost, antioksidanti, rancimat, indukcijski čas, antioksidativna učinkovitostCelotno besedilo (datoteka, 1,71 MB)
Ključne besede: pitovni piščanci, perutnina, meso, prehrana živali, krmni dodatki, vitamin E, maščobne kisline, oksidacijska stabilnost, diplomske nalogeCelotno besedilo (datoteka, 542,69 KB)