Ključne besede: vino, senzorično ocenjevanje, slovenska vinaCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: vino, grozdje, malvazija, grozdni sok, mošt, mlado vino, bistrenje, flotacija, vakuumska filtracija, hladno samobistrenje, vinske kvasovke, alkoholna fermentacija, kinetika fermentacije, kakovost mladega vina, fizikalno-kemijske analize, senzorično ocenjevanjeCelotno besedilo (datoteka, 2,37 MB)
Ključne besede: vino, rdeča vina, refošk, teran PTP, rdeča zvrst, cabernet sauvignon, merlot, senzorične lastnosti, senzorične analize, sadne arome, senzorično ocenjevanjeCelotno besedilo (datoteka, 1,30 MB)
Ključne besede: vino, rdeče vino, cviček PTP, kakovost vina, senzorične lastnosti, fizikalnokemijske lastnosti, senzorično ocenjevanjeCelotno besedilo (datoteka, 3,09 MB)
Ključne besede: vinogradništvo, vinarstvo, vino, ocenjevanje vina, senzorične lastnosti, kakovost vina, zakonodajaCelotno besedilo (datoteka, 2,65 MB)