Ključne besede: nos, anatomija, resonancaCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: sanitarno inženirstvo, neprijetne vonjave, detekcija vonjav, plinska kromatografija, elektronski nos, olfaktometrija, senzorično zaznavanjeCelotno besedilo (datoteka, 3,01 MB)
Ključne besede: invertirani papilomi, človeški papilomavirusi, nos, obnosne votline, ploščatocelični karcinomCelotno besedilo (datoteka, 4,92 MB)
Ključne besede: kvarljivci živil, Alicyclobacillus, sadne pijače, identifikacija bakterij, analizne metode, elektronski nos, senzorična analiza, PCR v realnem času, HPLC-DAD, protimikrobna aktivnost, rastlinski ekstrakti, ekstrakt rožmarina, mlečna kislinaCelotno besedilo (datoteka, 2,39 MB)
Ključne besede: Elektronski nos, mikrokrmilnik, senzorji, "bluetooth", kakovost živilCelotno besedilo (datoteka, 5,13 MB)
Ključne besede: uho, nos, žrelo, novotvorbe, ekspresija, RNA, geni, sox2, transkripcijski faktor, qRT-PCR metoda, medicinska genetikaCelotno besedilo (datoteka, 1,26 MB)