1 - 3 / 3 1 |
1. Učinkovitost izrabe lignoceluloznega substrata nekonvencionalnih kvasovk. Karin Bokal, 2018, magistrsko delo Ključne besede: Lignoceluloza, lignocelulozni hidrolizat, nekonvencionalne kvasovke, Dekkera bruxellensis, Saccharomyces cerevisiae, Schwannyomyces polymorphus, Pichia kudriavzevii |
2. Nekonvencionalne kvasovke kot celične tovarne Jošt Hren, 2021, diplomsko delo Ključne besede: nekonvencionalne kvasovke, Yarrowia lipolytica, Komagataella pastoris |
3. Fermentacijske lastnosti nekonvencionalnih vinskih kvasovk in mlečnokislinskih bakterij Lara Lunder, 2022, magistrsko delo Ključne besede: rdeče vino, merlot, modra frankinja, nekonvencionalne vinske kvasovke, mlečnokislinske bakterije, alkoholna fermentacija, biološki razkis |