Ključne besede: sončnično olje, toplotna obdelava olja, cvrenje, naravni antioksidanti, trans maščobne kisline, polarne spojine, konjugirani dieni, ekstrakt rožmarina, luteinCelotno besedilo (datoteka, 689,11 KB)
Ključne besede: toplotna obdelava, cvrenje, ocvrt krompir, sončnično olje, lipidi, maščobne kisline, trans maščobne kisline, absorpcija maščobe, antioksidanti, naravni antioksidanti, ekstrakt rožmarina, luteinCelotno besedilo (datoteka, 737,31 KB)
Ključne besede: endogeni antioksidanti, eksogeni antiokdsidanti, naravni kozmetični izdelki, 2, 2-difenil-1-pikrilhidrazil, antioksidativna kapaciteta, kozmetični izdelkiCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: endogeni antioksidanti, eksogeni antiokdsidanti, naravni kozmetični izdelki, 2, 2-difenil-1-pikrilhidrazil, antioksidativna kapacitetaCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: grče, bela jelka, ekstraktivi, variabilnost, kromatografija, naravni antioksidantiCelotno besedilo (datoteka, 6,83 MB)
Ključne besede: sadni sokovi, sok rdeče pomaranče, naravni dodatki, naravni antioksidanti, rožmarinov ekstrakt, ekstrakt zelenega čaja, pasterizacija, senzorične lastnosti, antioksidativni potencial, DPPH, porjavenje soka, askorbinska kislinaCelotno besedilo (datoteka, 975,78 KB)
Ključne besede: olja, toplotna obdelava olja, cvrenje, antioksidanti, sintetični antioksidanti, naravni antioksidanti, fenolne spojineCelotno besedilo (datoteka, 464,48 KB)