Ključne besede: govedo, krave molznice, molzni roboti, mleko, analize, analizator, FullExpert IMACelotno besedilo (datoteka, 1,78 MB)
Ključne besede: mleko, analize mleka, sirišče, mikrobiološko sirišče, tekoče sirišče, sirišče v prahu, koagulacija, tehnološki postopki, sir, edamec, fizikalno-kemijske analize, senzorične analize, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 3,40 MB)
Ključne besede: analizne metode, referenčne analize, hitre analize, sistem FOODLAB, mleko, sir, surovo maslo, sečnina, kloridi, proste maščobne kisline, spektrofotometrične metode, primerjava metod, ujemanje rezultatovCelotno besedilo (datoteka, 458,27 KB)
Ključne besede: fenoli – analize, toksikokinetika, kromatografija, tekočinska, kemijske analize krvi, mleko – analize, urin – analize, feces – analize, reprodukcija, modo, nadmodek, ovceCelotno besedilo (datoteka, 25,97 MB)