1 - 3 / 3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Ekstrakcija kofeina iz različnih naravnih virov ter njegov učinek na izbrane škodljivce Barbara Gačnik, 2017, magistrsko delo Ključne besede: naravni pripravki, ekstrakcija, kofein, fenoli, črni čaj, zeleni čaj, mate čaj, Barcaffe kava, Nescafe, Deadwish kava, siva breskova uš, Myzus persicae S., koruzni žužek, Sitophilus zeamais |
2. Pomen senzoričnih leksikonov v živilstvu Kaja Okorn, 2020, diplomsko delo Ključne besede: senzorična analiza, opisna senzorična analiza, senzorični leksikoni, senzorično kolo, senzorično ocenjevanje, čaj mate, senzorične lastnosti |
3. Družbeni pomen yerba mate čaja v severovzhodni Argentini Urban Mislej, 2023, magistrsko delo/naloga Ključne besede: etnologija, kulturna antropologija, antropologija hrane, antropologija pijače, yerba mate, pijača, mate čaj |