Ključne besede: diplomska dela, zdravstvena nega, transmaščobne kisline, prehranska vzgoja, hidrogenirana maščobaCelotno besedilo (datoteka, 713,00 KB)
Ključne besede: prašiči, pasme, krškopoljski prašič, teža, meso, maščoba, kakovost, obogateno okoljeCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: masleni keksi, maščoba, maslo, preoblikovanje živil, senzorične lastnosti, vsebnost maščobe, kvantitativna opisna analizaCelotno besedilo (datoteka, 2,94 MB)
Ključne besede: prehrana, telesna sestava, telesna maščoba, indeks telesne mase, genski polimorfizem, LPL S447X, debelost, analiza jedilnikaCelotno besedilo (datoteka, 2,41 MB)
Ključne besede: govedo, krave, molznice, mleko, sestava, maščoba, plodnost, Slovenija, diplomske nalogeCelotno besedilo (datoteka, 475,38 KB)
Ključne besede: mleko, mlečni izdelki, mlečna maščobaCelotno besedilo (datoteka, 1,55 MB)