Ključne besede: zelena solata, naravno prisotne bakterije, Listeria innocua, adhezija bakterij, lovor, Laurus nobilis, eterično olje, hidrolatCelotno besedilo (datoteka, 1,32 MB)
Ključne besede: pšenica, rižev žužek, skladiščni škodljivci, eterična olja, navadni rožmarin, prava sivka, navadni lovor, smrtnost, laboratorijski poskusiCelotno besedilo (datoteka, 601,04 KB)
Ključne besede: živila, suho sadje, suha jabolka, začimbe, lovor, majaron, sušenje živil, prekajevanje živil, toksične snovi, policiklični aromatski ogljikovodikiCelotno besedilo (datoteka, 1,22 MB)
Ključne besede: rožmarin, Rosmarinus officinalis, lovor, Laurus nobilis, eterično olje, antioksidativna aktivnost, GC-MS, GC-IRMS, δ13C, potvorbe, pristnostCelotno besedilo (datoteka, 2,79 MB)