Ključne besede: kunčje meso, kunci SIKA, prehrana kuncev, kemijska sestava, voda, beljakovine, maščobe, pepel, maščobne kisline, holesterol, vrednost pH, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 1,14 MB)
Ključne besede: mesni izdelki, kunčje meso, kunčja hrenovka, kemijska sestava, sončnično olje, slanina, maščobne kisline, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 1,34 MB)
Ključne besede: meso, kunci, kunčje meso, SIKA, linije kuncev, starost kuncev, spol kuncev, maščobe, maščobne kisline, prehranska vrednostCelotno besedilo (datoteka, 663,73 KB)
Ključne besede: meso, kunčje meso, kemijska sestava, prehrana, prehranska vrednost, senzorične lastnosti, kakovost mesa, funkcionalna živilaCelotno besedilo (datoteka, 679,10 KB)