Ključne besede: jabolka, cv. Jonagold, cv. Jonagored, zorenje jabolk, barva kože, kromometer, L*, a*, b* sistem, škrobni indeks, klimatski pogoji, dnevne temperatureCelotno besedilo (datoteka, 936,53 KB)
Ključne besede: klobase, barjene klobase, posebna klobasa, hrenovke, pariška klobasa, aditivi, senzorične lastnosti, barva mesa, mioglobin, analizne metode, instrumentalno merjenje barve, Minolta kromometerCelotno besedilo (datoteka, 1,39 MB)
Ključne besede: mesni izdelki, paštete, prašičje meso, aditivi, fosfati, škrob, moke, emijske analize, instrumentalno merjenje, Minolta kromometer, senzorične lastnosti, tekstura, stabilnost, barvaCelotno besedilo (datoteka, 2,82 MB)
Ključne besede: jajca, rumenjak, barva, karotenoidi, spektrofotometrija, kromometer, barvna pahljača, senzorična analiza, potrošnikiCelotno besedilo (datoteka, 1,37 MB)