Ključne besede: kis, jabolčni kis, balzamični kis, alkoholna fermentacija, ocetnokislinska fermentacija, ocetnokislinske bakterijeCelotno besedilo (datoteka, 994,47 KB)
Ključne besede: kisCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: kis, ocetna kislina, protimikrobno delovanje, baktericidno delovanje, bakteriostatično delovanjeCelotno besedilo (datoteka, 5,07 MB)
Ključne besede: menedžment človeških virov, kompetence, digitalizacija, KIS, e-MČVCelotno besedilo (datoteka, 1,38 MB)
Ključne besede: navadni krap, Cyprinus carpio, mikrobiološka obstojnost, protimikrobno delovanje, izvleček rožmarina, puferiran kis, Pseudomonas spp., Shewanella spp.Celotno besedilo (datoteka, 872,81 KB)
Ključne besede: sadna vina, jabolčno vino, kis, jabolčni kis, ocetnokislinska fermentacija, tehnologija kisa, kemijska analiza, senzorična analizaCelotno besedilo (datoteka, 1,21 MB)