|
2. Vpliv avstenitizacije na lastnosti jekla C35Urban Černe, 2016, diplomsko delo/naloga Ključne besede: jeklo C35, žarjenje, avstenitizacija, kaljenje, normalizacija, mikrostruktura, trdota Celotno besedilo (datoteka, 9,51 MB) |
|
4. Vpliv temperature na proces kaljenja ržiSuzana Filipič, 2017, diplomsko delo Ključne besede: žita, rž, slad, rženi slad, tehnološki postopki, namakanje, kaljenje, kalčki, koreninice, toplotna obdelava, sušenje, skladiščenje Celotno besedilo (datoteka, 1,07 MB) |
|
|
|
8. Antioksidativni potencial kaljene ržiIvana Polak, 2017, diplomsko delo Ključne besede: rž, Secale cereale, kemijska sestava, kaljenje rži, antioksidanti, antioksidativni potencial, fenolne spojine, analizne metode, Folin-Ciocalteu, DPPH• Celotno besedilo (datoteka, 1,16 MB) |
|
10. Vpliv osvetljevanja s svetlobo različnih valovnih dolžin na antioksidativni potencial kaljene pireMaja Krek, 2018, magistrsko delo Ključne besede: pira, Triticum aestivum subsp. spelta, kaljenje, svetloba, osvetljevanje, LED, antioksidanti, antioksidativni potencial, fenolne spojine Celotno besedilo (datoteka, 2,02 MB) |