|
|
|
|
5. Vpliv načinov sušenja listov žajblja (Salvia officinalis L.) na kakovostJan Munda, 2012, diplomsko delo Ključne besede: žajbelj, Salvia officinalis, sušenje, zdravilne rastline, načini sušenja, rastlinske droge, ustreznost droge, kakovost droge Celotno besedilo (datoteka, 1,21 MB) |
6. Vpliv procesnih parametrov sušenja na razvoj deformacij in napetosti v bukoviniUroš Firšt, 2013, magistrsko delo Ključne besede: les, kakovost, sušenje, kinetika sušenja, vlažnostni gradient, zaskorjenje, trdnost, bukovina Celotno besedilo (datoteka, 1,27 MB) |
7. Primerjava hitrosti in kakovosti različnih tehnik sušenja bukovine (Fagus sylvatica L.)Željko Gorišek, Aleš Straže, Igor Lapajne, 2008, izvirni znanstveni članek Ključne besede: sušenje na prostem, normalnotemperaturno komorsko sušenje, vakuumsko sušenje, VF sušenje, hitrost sušenja, kakovost sušenja, bukovina, Fagus sylvatica L. Celotno besedilo (datoteka, 548,92 KB) |