Ključne besede: dišave, kafra, (+)-izokamfolenska kislina, olfaktorne lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 4,42 MB)
Ključne besede: Eterično olje, permeabilnost, koža prašičjega uhlja, Franzove difuzijske celice, plinska kromatografija, dermalna absorpcija, limonen, linalol, linalil acetat, kafra, mentol, optimizacija postopkov za določanje permeabilnosti, površinsko aktivna snovCelotno besedilo (datoteka, 1,27 MB)
Ključne besede: organokataliza, L-prolin, cinkona alkaloidi, tiosečnina, kafra, CSACelotno besedilo (datoteka, 2,64 MB)
Ključne besede: kafra, mentol, kromatografske metode, sinteza, vonjalna analizaCelotno besedilo (datoteka, 1,35 MB)
Ključne besede: kafra, kafrasulfonska kislina, Grobova fragmentacija, Appelova reakcija.Celotno besedilo (datoteka, 1,20 MB)
Ključne besede: N-heterociklični karbeni (NHC), organokataliza, kafraCelotno besedilo (datoteka, 2,50 MB)