1 - 2 / 2 1 |
1. Pretočna citometrija za spremljanje kinetike alkoholne fermentacije grozdnega mošta Maja Vodušek, 2021, magistrsko delo Ključne besede: kvasovke, Saccharomyces cerevisiae, Hanseniaspora uvarum, Starmerella bacillaris, vino, živost, dinamika populacije kvasovk, inokulirana fermentacija, spontana fermentacija, pretočna citometrija, Brett Count, Brettanomyces bruxellensis |
2. Vpliv kvasovkam dostopnega dušika in razmerja vrst kvasovk v združeni starterski kulturi na kakovost vina Polona Zabukovec, 2023, doktorska disertacija Ključne besede: vino, 'Sauvignon', 'Kerner', spontana alkoholna fermentacija, inokulirana alkoholna fermentacija, kvasovke, združena starterska kultura, komercialni sev kvasovk, fermentacijska kinetika, kvasovkam dostopni dušik, kemijska sestava, aromatične spojine, senzorične lastnosti |