1 - 3 / 3 1 |
1. Karakterizacija slovenskega lipovega, smrekovega, hojevega in gozdnega medu Nataša Lilek, 2008, diplomsko delo Ključne besede: med, slovenski med, lipov med, smrekov med, hojev med, gozdni med, vsebnost vode, vsebnost saharoze, vsebnost skupnih kislin, vsebnost prostih kislin, vsebnost laktonov, vrednost pH, diastazno število, specifična električna prevodnost, senzorične lastnosti |
2. Določanje vrstne značilnosti medu Maja Grešak, 2008, diplomsko delo Ključne besede: med, slovenski med, vrste medu, akacijev med, lipov med, smrekov med, hojev med, kostanjev med, kemijska sestava, električna prevodnost, specifični kot zasuka, statistična analiza podatkov |
3. Preverjanje parametrov kakovosti hojevega medu Jasmina Ahčin, 2015, magistrsko delo Ključne besede: med, hojev med, manin med, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorične lastnosti, senzorični profil |