1. Načela vrednotenja biološke varnosti gensko spremenjene hraneAndreja Bergant, 2008, diplomsko delo Ključne besede: biotehnologija, genski inženiring, gensko spremenjeni organizmi, gensko spremenjena hrana, biološka varnost, tveganje za zdravje, vrednotenje, toksičnost, alergenost, zakonodaja, javno mnenje, Slovenija Celotno besedilo (datoteka, 751,76 KB) |
|
|
|
|
6. Gensko spremenjeni organizmi in stališča slovenskih spletnih medijevAnže Rešetič, 2016, diplomsko delo Ključne besede: gensko spremenjeni organizmi, gensko spremenjena hrana, biotehnologija, zakonodaja, spletni mediji, Slovenija, analiza, diplomska dela Celotno besedilo (datoteka, 747,78 KB) |
|
|
9. Odnos strokovnjakov, pridelovalcev in porabnikov hrane do gensko spremenjene hraneNastja Cotič, 2009, diplomsko delo Ključne besede: živila, prehrana ljudi, gensko spremenjena hrana, mnenje, strokovnjaki, pridelovalci, potrošniki, ankete, Slovenija, diplomske naloge Celotno besedilo (datoteka, 420,86 KB) |