|
2. Vpliv pektinskega gela na sproščanje komercialne jagodne aromeMatija Rednak, 2007, diplomsko delo Ključne besede: jagodna aroma, hlapne komponente, etil butanoat, 2-metil etil butanoat, 3-metil etil butanoat, etil pantanoat, metil heksanoat, etil heksanoat, metil propanoat, heksil acetat, fenil metil acetat, sproščanje komponent arome, želirna sredstva, pektinski geli, vpliv temperature, vpliv pH Celotno besedilo (datoteka, 502,67 KB) |
|
|
|
6. Vloga alogenskega trombocitnega gela pri celjenju kroničnih ran spodnjih okončinDanijela Semenič, 2018, doktorska disertacija Ključne besede: celjenje ran, kronična bolezen, trombocitna plazma, noga, geli, terapevtska raba, aktivacija trombocitov, kirurgija Celotno besedilo (datoteka, 3,54 MB) |
|
|
|
|