Ključne besede: encimi, krompir, antioksidanti, polifenol-oksidaze, peroksidaze, fenilalanin-deaminaze, polifenoli, encimsko porjavenje krompirja, skladiščenje v zračni atmosferi, skladiščenje v kisikovi atmosferiCelotno besedilo (datoteka, 700,37 KB)
Ključne besede: encimi, fiziologija rastlin, stres, suša, fižol, Phaseolus vulgaris, proteolitični encimi, aminopeptidaze, fenilalanin-aminopeptidaze, nativna elektroforeza, cimografijaCelotno besedilo (datoteka, 2,43 MB)
Ključne besede: presnovne motnje, fenilketonurija, fenilalanin, tirozin, metoda HPLC-UV, metoda HPLC-MS/MSCelotno besedilo (datoteka, 2,26 MB)
Ključne besede: aminal, N-heterociklični karben, butirilholinesteraza, fenilalaninCelotno besedilo (datoteka, 1,17 MB)
Ključne besede: sadje, zelenjava, skladiščenje, valovna dolžina svetlobe, spekter svetlobe, obsevanje s svetlobo, poobiralno tretiranje, svetleče diode, bioaktivne spojine, barva, skupne fenolne spojine, flavonoidi, pigmenti, antociani, fenilalanin amonijak liaza, antioksidativni potencial, vsebnost askorbinske kislineCelotno besedilo (datoteka, 20,63 MB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: L-fenilalanin, SPPS, jodiranje, Fmoc zaščita, inzulinCelotno besedilo (datoteka, 4,61 MB)