Ključne besede: sanitarno inženirstvo, neprijetne vonjave, detekcija vonjav, plinska kromatografija, elektronski nos, olfaktometrija, senzorično zaznavanjeCelotno besedilo (datoteka, 3,01 MB)
Ključne besede: kvarljivci živil, Alicyclobacillus, sadne pijače, identifikacija bakterij, analizne metode, elektronski nos, senzorična analiza, PCR v realnem času, HPLC-DAD, protimikrobna aktivnost, rastlinski ekstrakti, ekstrakt rožmarina, mlečna kislinaCelotno besedilo (datoteka, 2,39 MB)
Ključne besede: Elektronski nos, mikrokrmilnik, senzorji, "bluetooth", kakovost živilCelotno besedilo (datoteka, 5,13 MB)
Ključne besede: jabolka, zrelost jabolk, sorta 'Zlati Delišes', elektronski nos, stopnje zrelosti, hlapne organske spojine, analiza glavnih komponent, PCACelotno besedilo (datoteka, 2,10 MB)