1 - 3 / 3 1 |
1. Neprijetne in moteče vonjave iz različnih emisijskih virov - kako resen družbeni in okoljski problem je to? Ingrit Grum, 2016, magistrsko delo Ključne besede: sanitarno inženirstvo, neprijetne vonjave, detekcija vonjav, plinska kromatografija, elektronski nos, olfaktometrija, senzorično zaznavanje |
2. Obvladovanje bakterij vrste Alicyclobacillus acidoterrestris v sadnih pijačah Matej Bornšek, 2013, magistrsko delo Ključne besede: kvarljivci živil, Alicyclobacillus, sadne pijače, identifikacija bakterij, analizne metode, elektronski nos, senzorična analiza, PCR v realnem času, HPLC-DAD, protimikrobna aktivnost, rastlinski ekstrakti, ekstrakt rožmarina, mlečna kislina |
3. Elektronski nos za spremljanje kakovosti živil Matej Rus, 2020, diplomsko delo Ključne besede: Elektronski nos, mikrokrmilnik, senzorji, "bluetooth", kakovost živil |