1. Ocena zaužite količine kuhinjske soli iz kupljenih živilLidija Vertnik, 2008, diplomsko delo Ključne besede: živila, slanost živil, vsebnost natrija, sol, vnos kuhinjske soli, kupljena živila, predelana živila, hitra hrana, dejavnik tveganja, kronične bolezni, visok krvni tlak Celotno besedilo (datoteka, 742,69 KB) |
2. Naravno pomlajevanje subalpinskega smrekovega gozda na PokljukiRok Pisek, 2000, diplomsko delo Ključne besede: subalpinski smrekov gozd, naravna obnova, mrazišče, pobočje, ekološki dejavnik, sončno obsevanje, visoka planota, Pokljuka Celotno besedilo (datoteka, 1,13 MB) |
|
|
|
|
7. Izbrana poglavja iz predmeta gojenje gozdov na podiplomskem študiju gozdarstvaJurij Diaci, 2000, univerzitetni, visokošolski ali višješolski učbenik z recenzijo Ključne besede: gojenje gozda, nega gozda, varstvo narave, biotska pestrost, ekološki dejavnik, vpliv na gozd, učbenik Celotno besedilo (datoteka, 39,09 MB) |
|
|
|