Ključne besede: pripravljene jedi, ocvrte piščančje prsi, piščančje meso, rastlinska olja, cvrenje v olju, repično olje, sončnično olje, namensko olje za cvrenje, postanost, kontrola kakovosti, fizikalno-kemijske analize, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 1,05 MB)
Ključne besede: sončnično olje, toplotna obdelava olja, cvrenje, naravni antioksidanti, trans maščobne kisline, polarne spojine, konjugirani dieni, ekstrakt rožmarina, luteinCelotno besedilo (datoteka, 689,11 KB)
Ključne besede: toplotna obdelava, cvrenje, ocvrt krompir, sončnično olje, lipidi, maščobne kisline, trans maščobne kisline, absorpcija maščobe, antioksidanti, naravni antioksidanti, ekstrakt rožmarina, luteinCelotno besedilo (datoteka, 737,31 KB)
Ključne besede: olja, toplotna obdelava olja, cvrenje, antioksidanti, sintetični antioksidanti, naravni antioksidanti, fenolne spojineCelotno besedilo (datoteka, 464,48 KB)