1. Mechanochemically induced disordered structures of vincamine: the different mediation of two cross-linked polymersDritan Hasa, Beatrice Perissutti, Michele Remo Chierotti, Roberto Gobetto, Iztok Grabnar, Alois Bonifacio, Stefano Dall'Acqua, Sergio Invernizzi, Dario Voinovich, 2012, izvirni znanstveni članek Ključne besede: vincamine, mechanochemical activation, cross-linked polymers, physico-chemical characterisation, bioavailability, physical stability Celotno besedilo (povezava drugam) |
2. Rationale of using Vinca minor Linne dry extract phytocomplex as a vincamine's oral bioavailability enhancerDritan Hasa, Beatrice Perissutti, Stefano Dall'Acqua, Michele Remo Chierotti, Roberto Gobetto, Iztok Grabnar, Cinzia Cepek, Dario Voinovich, 2013, izvirni znanstveni članek Ključne besede: vincamine, Vinca minor L., dry extract, physico-chemical characterisation, solubilisation kinetics, oral bioavailability Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
4. Analysis of thin-film silicon solar cells with white paint back reflectorsBenjamin Lipovšek, Janez Krč, Olindo Isabella, Miro Zeman, Marko Topič, 2010, izvirni znanstveni članek Ključne besede: tankoplastna silicijeva sončna celica, optična karakterizacija, zadnji reflektor z belo barvo, thin-film silicon solar cell, optical characterisation, white paint back reflector Celotno besedilo (povezava drugam) |
5. Spectral selectivity constraints in fluorescence detection of biomolecules using amorphous silicon based detectorsJoão Pedro Conde, Agnieszka Jóskowiak, Benjamin Lipovšek, Alexandra Pimentel, A. T. Pereira, Miguel Santos, Janez Krč, Marko Topič, D. M. F. Prazeres, Virginia Chu, 2010, izvirni znanstveni članek Ključne besede: detekcija fluorescence, optična karakterizacija, amorfni silicijevo-karbidni filtri, fluorescence detection, optical characterisation, amorphous silicon carbide filters Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
7. Use of mono- and sesquiterpenes for characterisation of mountain cheesesGiuseppe Zeppa, Manuela Giordano, Marta Bertolino, Vincenzo Gerbi, 2004, izvirni znanstveni članek Ključne besede: milk products, cheese, ricotta, characterisation, terpenes, sesquiterpenes, markers Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
|