1. Mlečnokislinska fermentacija sadja in zelenjaveSara Plaskan, 2018, diplomsko delo Ključne besede: mlečnokislinska fermentacija, bioaktivne komponente, sadje, zelenjava, zelenjavni
sokovi, sok rdečega zelja, sok črnega korenja Celotno besedilo (datoteka, 1,27 MB) |
2. Določanje tarčnih proteinov bioaktivnih komponent v hrani s protirakavim delovanjem z uporabo bioinformacijskih orodij.Sandra Škufca, 2018, magistrsko delo Ključne besede: bioaktivne komponente, biotehnologija, epigenomika, hrana, komponente hrane, nutrigenomika, rak, transkriptomika Celotno besedilo (datoteka, 3,06 MB) |
3. Ekstrakcija bioaktivnih snovi iz odpadkov pri predelavi oljkZala Sel, 2021, diplomsko delo Ključne besede: ekstrakcija, oljčne tropine, oljčni listi, odpadna voda, fenolne spojine, stranski produkti, bioaktivne komponente Celotno besedilo (datoteka, 994,93 KB) |
|
|
|
|
|
|