|
|
|
|
|
6. Vpliv valovne dolžine emitirane svetlobe svetlečih diod na vsebnost bioaktivnih spojin v plodovih sadja in zelenjave med skladiščenjemDoris Kokalj, 2019, doktorska disertacija Ključne besede: sadje, zelenjava, skladiščenje, valovna dolžina svetlobe, spekter svetlobe, obsevanje s svetlobo, poobiralno tretiranje, svetleče diode, bioaktivne spojine, barva, skupne fenolne spojine, flavonoidi, pigmenti, antociani, fenilalanin amonijak liaza, antioksidativni potencial, vsebnost askorbinske kisline Celotno besedilo (datoteka, 20,63 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
7. Poskusi zmanjševanja emisije amonijaka iz živinskih gnojil s pomočjo sadreAna Pucer, 2013, diplomsko delo Ključne besede: gnojila, organska gnojila, gnojevka, sadra, apnenec, amonijak, dušik, izguba dušika, žveplova kislina Celotno besedilo (datoteka, 916,76 KB) |
|
9. Uporaba perfuzije v predprodukcijski fazi za okrepitev bioprocesa z dohranjevanjemJan Škufca, 2021, magistrsko delo Ključne besede: amonijak, bioproces, glikanski profil, glikozilacija, laktat, mAb, monoklonska protitelesa, okrepljen bioproces z dohranjevanjem, optimizacija bioprocesa, perfuzija, titer Celotno besedilo (datoteka, 3,66 MB) |