1. Priprava polimernega koncentrata z mikro- in nanokapsulami za potrebe oblikovanja vlaken po talilnem postopkuMirjam Leskovšek, 2015, doktorska disertacija Ključne besede: melamin-formaldehidna smola, mikrokapsule, mikrosfere, nanokapsule, aglomeracija, skupki, emulgator, predilni koncntrat, polipropilenska vlakna, FT-IR, DSC/TGA, konfokalna mikroskopija, mehanske lastnosti vlaken Celotno besedilo (datoteka, 9,73 MB) |
|
|
4. Impact of steam-sterilization and oven drying on the thermal stability of phenolic extractives from pine and black locust woodViljem Vek, Ida Poljanšek, Romana Cerc Korošec, Miha Humar, Primož Oven, 2022, izvirni znanstveni članek Ključne besede: thermal stability, phenolic compounds, autoclaving, oven drying, Scots pine, black locust, HPLC, TGA, wood Celotno besedilo (datoteka, 2,23 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
|
|
|
8. A mini-TGA protein modulates gene expression through heterogeneous association with transcription factorsŠpela Tomaž, Gregor Bajc, Matej Butala, Ajda Taler-Verčič, 2023, izvirni znanstveni članek Ključne besede: mini-TGA proteins, plant immune response, TGA transcription factors, potato virus Y Celotno besedilo (datoteka, 1,50 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
9. Termično inducirane reakcije izbranih mono- in disaharidov z asparaginom ter analiza nastalih produktovZala Sel, 2024, magistrsko delo Ključne besede: Maillardova reakcija, sladkorji, monosaharidi, disaharidi, asparagin, temperatura, čas, vsebnost vode, TGA, DSC, HPLC Celotno besedilo (datoteka, 2,29 MB) |