Ključne besede: propolis, izvlečki propolisa, fenolne spojine, kavna kislina, p-kumarna kislina, ferulna kislina, fenetilni ester kavne kisline, in vivo, antioksidativna učinkovitost, kvasovke, Saccharomyces cerevisiae, proteom, proteinski profil, dvodimenzionalna gelska elektroforeza, izoelektrično fokusiranje, SDS poliakrilamidna gelska elektroforezaCelotno besedilo (datoteka, 2,07 MB)
Ključne besede: proteom, rastlinsko tkivo, krompir, listi krompirja, zdravi listi krompirja, okuženi listi krompirja, proteinski profil, PVY [zgoraj] N, PVY [zgoraj] NTN, dvodimenzionalna gelska elektroforeza, izoelektrično fokusiranje, SDS poliakrilamidna gelska elektroforezaCelotno besedilo (datoteka, 3,04 MB)
Ključne besede: proteomika, proteom, tkivo želodca, tumorsko tkivo, normalno tkivo, dvodimenzionalna elektroforeza, izoelektrično fokusiranje, SDS poliakrilamidna gelska elektroforeza, diplomske nalogeCelotno besedilo (datoteka, 5,37 MB)