|
|
|
|
|
6. Implementacija numeričnih metod ocenjevanja kakovosti križancev hmeljaViljem Pavlovič, Andreja Čerenak, Martin Pavlovič, Črtomir Rozman, 2008, izvirni znanstveni članek Ključne besede: hmeljarstvo, žlahtnenje hmelja, sorte hmelja, umetna inteligenca, metode odločanja, numerične metode Celotno besedilo (povezava drugam) |
7. Ugotavljanje preference hroščev hmeljevega bolhača (Psylliodes attenuatus Koch) v hmeljišču, na različnih sortah hmeljaMagda Rak Cizej, Lea Milevoj, Damijana Kastelec, 2007, izvirni znanstveni članek Ključne besede: Humulus lupulus, hmelj, hmeljev bolhač, Psylliodes attenuatus, rumene lepljive plošče, preferenca, sorte hmelja Celotno besedilo (povezava drugam) |
8. Expansion of the Chinese hop and brewing industryMartin Pavlovič, Xinchao Luo, Iztok Jože Košir, Majda Virant, Fanghong Gu, 2006, pregledni znanstveni članek Ključne besede: hmeljarstvo, pridelava hmelja, pivovarstvo, Kitajska, IHGC, hop industry, hop production, brewing industry, China, IHGC Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
|