|
2. Količina in kakovost hrušk (Pyrus communis L.) sort 'Viljamovka' in 'Conference' po redčenju cvetov z amonijevim tiosulfatomTanja Kodelja, 2013, magistrsko delo Ključne besede: sadjarstvo, hruške, Pyrus communis L., sladkorji, organske kisline, redčenje, amonijev tiosulfat Celotno besedilo (datoteka, 1,11 MB) |
3. Značilnosti regije pri trženju živilskih proizvodov - primer Vipavske dolineUrška Kodelja, 2008, diplomsko delo Ključne besede: živilski izdelki, Vipavska dolina, regionalna hrana, lokalna hrana, vpliv območja, trženjske strategije, lokalni ponudniki, turistični proizvod, potrošniki Celotno besedilo (datoteka, 437,68 KB) |
|
5. Obseg pleistocenske poledenitve na Trnovskem gozduBlaž Kodelja, 2012, diplomsko delo Ključne besede: geografske diplome, diplomska dela, regionalna geografija, fizična geografija, geomorfologija, glacialna geomorfologija, pleistocenska poledenitev, Slovenija, Trnovski gozd Celotno besedilo (datoteka, 7,96 MB) |
|
|
|
|
10. Srednja šolaJanez Krek, Andreja Barle Lakota, Valentin Bucik, Zdenko Kodelja, Marjan Šimenc, Marina Tavčar Krajnc, Boris Dular, Elido Bandelj, Janez Dekleva, Branko Kumer, Miha Lovšin, Janja Meglič, Egon Pipan, Boštjan Rozman Zgonc, Vladimir Tkalec, 2011 Ključne besede: srednja šola Celotno besedilo (povezava drugam) |