|
|
3. Sodium and potassium intake in residents of retirement homesBoštjan Rejec, Petra Golja, Cirila Hlastan-Ribič, Matjaž Klemenc, 2020, izvirni znanstveni članek Ključne besede: sodium, salt, potassium, intake, residents, retirement homes Celotno besedilo (datoteka, 1,07 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
4. Alge kot glavna sestavina prehranskih dopolnilMartina Puc, Jerneja Kožar, Breda Škedelj, Zala Vidic, Petra Golja, 2017, strokovna monografija Ključne besede: prehranska dopolnila, alge, podatkovne baze Celotno besedilo (datoteka, 1,15 MB) |
5. Dietary intake of trans fatty acids in the Slovenian populationNina Zupanič, Maša Hribar, Hristo Hristov, Živa Lavriša, Anita Kušar, Matej Gregorič, Urška Blaznik, Barbara Koroušić-Seljak, Petra Golja, Rajko Vidrih, Katja Žmitek, Igor Pravst, 2021, izvirni znanstveni članek Ključne besede: trans fatty acids, partially hydrogenated oils, dietary intake, 24-h recall, EU Menu, Slovenian population Celotno besedilo (datoteka, 1,04 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
|
|
|
|
10. The effect of sucrose ingestion on autonomic nervous system function in young subjects during acute moderate hypoxiaMatjaž Klemenc, Jerica Maver, Tanja Princi, Polona Flander, Petra Golja, 2008, izvirni znanstveni članek Ključne besede: autonomic nervous system, heart rate variability, hypoxia, sucrose, carbohydrate ingestion, cardiac arrhythmias Celotno besedilo (povezava drugam) |