|
2. Effects of two probiotic additives containing Bacillus spores on carcass characteristics, blood lipids and cecal volatile fatty acids in meat type chickensRok Novak, Bojana Bogovič Matijašić, Dušan Terčič, Matjaž Červek, Gregor Gorjanc, Antonija Holcman, Alenka Levart, Irena Rogelj, 2011, izvirni znanstveni članek Ključne besede: perutnina, pitovni piščanci, meso, prehrana živali, probiotiki, Bacillus, krvne maščobe, prebavila, hlapne maščobne kisline Celotno besedilo (povezava drugam) |
3. Ugotavljanje števila probiotičnih mikroorganizmov v krmnih mešanicahRok Novak, Bojana Bogovič Matijašić, Irena Rogelj, 2008, izvirni znanstveni članek Ključne besede: živinoreja, prehrana živali, krmen mešanice, mikrobiologija, probiotiki, Bacillus, antibiotiki, protimikrobna aktivnost Celotno besedilo (povezava drugam) |
4. Maščobnokislinska sestava kraškega ovčjega siraRok Novak, 2006, diplomsko delo Ključne besede: ovce, siri, kraški ovčji sir, sestava, maščobne kisline, CLA, sezona, paša, Slovenija, diplomske naloge Celotno besedilo (datoteka, 1,15 MB) |
|
|
|
8. Exploring the 2013-2018 degassing mechanism from the Pesje and Preloge excavation fields in the Velenje coal basin, SloveniaTjaša Kanduč, Jerneja Sedlar, Rok Novak, Ivo Zadnik, Sergej Jamnikar, Timotej Verbovšek, Fausto Grassa, Janez Rošer, 2021, izvirni znanstveni članek Ključne besede: carbon-13, carbon dioxide, coalbed gas, excavation fields, gas composition, isotope geochemistry, methane, spatial distribution, Velenje Basin, Slovenia Celotno besedilo (datoteka, 4,63 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |