1. Vpliv sevov kvasovk vrste Saccharomyces cerevisiae na sestavo in senzorično kakovost vina laški rizlingMojca Jenko, 2009, diplomsko delo Ključne besede: vino, mlado vino, mošt, alkoholna fermentacija, vinske kvasovke, starterske kulture, laški rizling, fizikalnokemijske lastnosti, kemijska sestava, senzorična kakovost Celotno besedilo (datoteka, 1,04 MB) |
2. Vpliv kvasovk na vsebnosti glutationa in aromatičnih spojin v vinih sauvignonMojca Jenko, 2013, doktorska disertacija Ključne besede: vino, sauvignon, alkoholna fermentacija, starterske kulture, kvasovke, fermentacijska kinetika, kemijska sestava, glutation, hidroksicimetne kisline, aromatične spojine, senzorične lastnosti Celotno besedilo (datoteka, 3,40 MB) |
|
4. si.novinor/aMartina Erhart, Elizabeta M. Jenko, Stefan Oraže, 2019, samostojni znanstveni sestavek ali poglavje v monografski publikaciji Ključne besede: slovenščina, slovenščina kot drugi jezik, slovenščina kot tuji jezik, učno gradivo, didaktika, didaktična igra, časopisni naslovi Celotno besedilo (datoteka, 2,13 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
|
|
7. Učenje in študij slovenskega jezika na dunajski univerziElizabeta M. Jenko, 2009, objavljeni znanstveni prispevek na konferenci Ključne besede: slovenščina, slovenščina kot drugi/tuji jezik, študij slovenskega jezika jezikovna didaktika, univerzitetni študij, Dunaj, institucionalni okvir, praksa poučevanja, izvenštudijski projekti Celotno besedilo (datoteka, 55,66 KB) Gradivo ima več datotek! Več... |
|
|
|