Ključne besede: vino, mlado vino, mošt, alkoholna fermentacija, vinske kvasovke, starterske kulture, laški rizling, fizikalnokemijske lastnosti, kemijska sestava, senzorična kakovostCelotno besedilo (datoteka, 1,04 MB)
Ključne besede: vino, sauvignon, alkoholna fermentacija, starterske kulture, kvasovke, fermentacijska kinetika, kemijska sestava, glutation, hidroksicimetne kisline, aromatične spojine, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 3,40 MB)
Ključne besede: vino, senzorična analizaCelotno besedilo (datoteka, 1,42 MB)
Ključne besede: Univerza na Dunaju, slovenistika, slavistika, gostujoče profesure, zgodovinski preglediCelotno besedilo (datoteka, 525,83 KB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: diplomska dela, ortotika in protetika, telerehabilitacija, telemedicina, razširjenost, SlovenijaCelotno besedilo (datoteka, 1,37 MB)