1. Vpliv sevov kvasovk vrste Saccharomyces cerevisiae na sestavo in senzorično kakovost vina laški rizlingMojca Jenko, 2009, diplomsko delo Ključne besede: vino, mlado vino, mošt, alkoholna fermentacija, vinske kvasovke, starterske kulture, laški rizling, fizikalnokemijske lastnosti, kemijska sestava, senzorična kakovost Celotno besedilo (datoteka, 1,04 MB) |
2. Vpliv kvasovk na vsebnosti glutationa in aromatičnih spojin v vinih sauvignonMojca Jenko, 2013, doktorska disertacija Ključne besede: vino, sauvignon, alkoholna fermentacija, starterske kulture, kvasovke, fermentacijska kinetika, kemijska sestava, glutation, hidroksicimetne kisline, aromatične spojine, senzorične lastnosti Celotno besedilo (datoteka, 3,40 MB) |
|
|
5. Raziskovalna platforma za specialne didaktike in slovenščinaElizabeta M. Jenko, 2010, izvirni znanstveni članek Ključne besede: slovenščina, slovenščina kot drugi/tuji jezik, interdisciplinarnost, izobraževanje, pedagoški študij, specialna didaktika, izobraževanje, učni proces, Dunaj Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
|
|