Ključne besede: med, geografsko poreklo, kemijski elementi, kemometrikaCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: algae, Spirulina, Chlorella, Aphanizomenon flos-aquae, antioxidative potential, stable isotopes, elemental composition, toxic elementsCelotno besedilo (datoteka, 1,28 MB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: cabbage cultivation, nitrogen and sulphur fertilisation, nitrate content, glucosinolates profile, nitrogen surplusCelotno besedilo (datoteka, 489,90 KB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: minerali, vsebnost mineralov, sadje, zelenjava, zelišča, ekološko kmetijstvo, konvencionalno kmetijstvoCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: med, nektar, zemlja, listje, cvetni prah, medovite rastline, vzorčenje nektarja, kemijski elementi, rentgenska fluorescenčna spektrometrija s popolnim odbojem, TXRF, rentgenska fluorescenčna spektrometrija, XRF, fizikalnokemijske lastnosti, električna prevodnost, vsebnost vode, prehajanje elementovCelotno besedilo (datoteka, 1,78 MB)
Ključne besede: dietary reference intake, energy dispersive X-ray fluorescence spectrometry, metals, minerals, trace elements, total reflection X-ray fluorescence spectrometryCelotno besedilo (povezava drugam)