|
2. Construction of IsoVoc database for the authentication of natural flavoursLidija Strojnik, Jože Hladnik, Nika Cvelbar Weber, Darinka Koron, Matej Stopar, Emil Zlatić, Doris Kokalj, Martin Strojnik, Nives Ogrinc, 2021, izvirni znanstveni članek Ključne besede: IsoVoc, database, volatile aroma compounds, fruits, headspace-solid phase microextraction (HS-SPME), gas chromatography-combustion-isotope ratio mass spectrometry (GC-C-IRMS), authenticity Celotno besedilo (datoteka, 2,57 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
3. Free and bound volatile aroma compounds of ´Maraština´ grapes as influenced by dehydration techniquesIrena Budić-Leto, Iva Humar, Jasenka Gajdoš Kljusurić, Goran Zdunić, Emil Zlatić, 2020, izvirni znanstveni članek Ključne besede: free and bound volatiles, varietal aroma, terpenes, β-damascenone, drying Celotno besedilo (datoteka, 661,33 KB) Gradivo ima več datotek! Več... |
4. Non-thermal ultrasonic extraction of polyphenolic compounds from red wine leesFilip Dujmić, Karin Kovačević Ganić, Duška Čurić, Sven Karlović, Tomislav Bosiljkov, Damir Ježek, Rajko Vidrih, Janez Hribar, Emil Zlatić, Tihomir Prusina, Sucheta Khubber, Francisco J. Barba, Mladen Brnčić, 2020, izvirni znanstveni članek Ključne besede: non-conventional ultrasound, wine lees, extraction parameters, HPLC, antioxidants Celotno besedilo (datoteka, 2,93 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
5. Effect of long-term controlled atmosphere storage enriched with ethanol or hexanal vapour on primary and secondary aroma compounds of ‘Braeburn’ and ‘Granny Smith’ applesErika Jesenko, Rajko Vidrih, Emil Zlatić, 2025, izvirni znanstveni članek Ključne besede: apple aroma, storage, esters, ethylene, shelf-life, ethanol, hexanal Celotno besedilo (datoteka, 3,92 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
6. Hidrolati jabolčnega soka kot surovina za izboljšanje sortne arome jabolčnega vinaKlara Rahne, 2025, magistrsko delo Ključne besede: hidrolati, jabolčni sok, jabolčno vino, cider, aroma, zorenje, fermentacija Celotno besedilo (datoteka, 2,85 MB) |