Ključne besede: zelenjava, ekološka pridelava, označbeCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: grafting, ascorbic acid, phenolics, NaCl, photosynthetic traits, proline, Capsicum annuum L.Celotno besedilo (datoteka, 748,80 KB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: IsoVoc, database, volatile aroma compounds, fruits, headspace-solid phase microextraction (HS-SPME), gas chromatography-combustion-isotope ratio mass spectrometry (GC-C-IRMS), authenticityCelotno besedilo (datoteka, 2,57 MB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: sadje, zelenjava, skladiščenje, valovna dolžina svetlobe, spekter svetlobe, obsevanje s svetlobo, poobiralno tretiranje, svetleče diode, bioaktivne spojine, barva, skupne fenolne spojine, flavonoidi, pigmenti, antociani, fenilalanin amonijak liaza, antioksidativni potencial, vsebnost askorbinske kislineCelotno besedilo (datoteka, 20,63 MB) Gradivo ima več datotek! Več...