|
2. Sensory traits of capon meat in three chicken genotypesŠpela Malovrh, Katarina Hriberšek, Dušan Terčič, Marko Volk, Božidar Žlender, Tomaž Polak, Antonija Holcman, 2009, izvirni znanstveni članek Ključne besede: poultry, capons, genotype, meat, sensory traits, Slovenia Celotno besedilo (povezava drugam) |
3. Farmakokinetika koencima Q10 pri športnih konjih kasačih in njegov pomen pri preprečevanju oksidativnega stresa pri vadbiSara Jagrič, 2012, doktorska disertacija Ključne besede: veterinarstvo, športni konji, vadba, lipidna peroksidacija, kri, kemična analiza, prehrana, antioksidanti, koencim Q10 Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
5. Pregled stanja gorniških nesreč v Sloveniji v obdobju 1997-2006 in preventivaPolona Volk, 2008, diplomsko delo Ključne besede: alpinizem, gorništvo, nesreče, Slovenija, preventiva, vrtci, osnovne šole, srednje šole, padec, zdrs Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
|
|
|
|