1 - 3 / 3 1 |
1. Vpliv izbranih čistilnih sredstev na kemijsko sestavo in senzorično kakovost belih vin Mojca Grobler, 2011, undergraduate thesis Keywords: vino, bela vina, sorta rebula, enološka sredstva, čiščenje vina, bentonit, kombinirana čistilna sredstva, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorična analiza |
2. Vpliv sestave grozdnega soka na potek alkoholne fermentacije Etjen Bizaj, 2006, undergraduate thesis Keywords: vino, grozdje, zrelost grozdja, sorta Rebula, grozdni sok, mošt, mlado vino, kemična sestava, spontana alkoholna fermentacija, starterske kulture, kinetika rasti kvasovk |
3. Vpliv podlage na rast in rodnost ter kakovost grozdja in vina klonov sorte 'Rebula' (Vitis vinifera L.) v Vipavski dolini Domen Ferjančič, 2021, undergraduate thesis Keywords: vinska trta, podlaga, rast, rodnost, grozdje, vino, kakovost, sorta, klon, 'Rebula' |