1. Proučevanje tipov sorte 'Vitovska grganja' (Vitis vinifera L.) v vinorodni deželi PrimorskaKristina Grmek, 2007, undergraduate thesis Keywords: vinogradništvo, vinska trta, Vitis vinifera, Vitovska grganja, avtohtona sorta, pridelava, gojitvene oblike, vinogradi, kakovost, sladkorji, organske kisline, Kras, Vipavska dolina, Primorska Full text (file, 615,47 KB) |
2. Kakovostni parametri grozdja različnih klonov KraljevineRok Jamnik, 2009, undergraduate thesis Keywords: kloni, vinska trta, sorta 'Kraljevina', grozdje, zorenje grozdja, tehnološka zrelost, grozdni sok, sladkor, pH vrednost, skupne kisline, pufrna kapaciteta Full text (file, 781,09 KB) |
3. Vpliv izbranih čistilnih sredstev na kemijsko sestavo in senzorično kakovost belih vinMojca Grobler, 2011, undergraduate thesis Keywords: vino, bela vina, sorta rebula, enološka sredstva, čiščenje vina, bentonit, kombinirana čistilna sredstva, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorična analiza Full text (file, 730,36 KB) |
4. Vpliv različnih rokov setve sladke koruze (Zea mays L. saccaharata Koern.) na čas spravila, pridelek in poškodbe s koruzno veščo (Ostrinia nubilalis Hbn.)Barbara Matko, 2017, undergraduate thesis Keywords: sladka koruza, sorta, žlahtnjenje, pridelek, roki setve, koruzna vešča, Ostrinia nubilalis Full text (file, 1,54 MB) |
|
|
7. Spremembe polifenolne sestave v rdečem vinu med zorenjemPatricija Ploj, 2019, undergraduate thesis Keywords: rdeče vino, fenolne spojine, polifenolna sestava, antociani, barva, cabernet sauvignon, merlot, sorta, starost, zorenje Full text (file, 1,47 MB) |
|
|
|