Keywords: oljke, Olea europaea, cv. Buža, cv. Karbonaca, plodovi oljke, listi oljke, Hrvaška Istra, vegetacijsko obdobje, fenolne spojine, skupni fenoli, antioksidativna učinkovitost, reducirajoči sladkorjiFull text (file, 889,13 KB)
Keywords: granatno jabolko, Punica granatum, brazilsko geografsko poreklo, hrvaško geografsko poreklo, rastlinski ekstrakti, fenolne spojine, skupni fenoli, antioksidativna učinkovitost, TLC, kromatografske metodeFull text (file, 1,25 MB)
Keywords: sadje, zelenjava, zelišča, ekološka pridelava, konvencionalna pridelava, pristnost živil, antioksidativna učinkovitost, skupni fenoli, izotopsko razmerje, disertacijeFull text (file, 2,96 MB)
Keywords: načini pridelave, konvencionalna pridelava, integrirana pridelava, ekološka pridelava, zelenjava, paprika, paradižnik, solata, nitrati, skupni fenoliFull text (file, 1,16 MB)
Keywords: sauvignon, mošt, mlado vino, starterske kulture, vinske kvasovke, alkoholna fermentacija, hrastove trske, fizikalnokemijske lastnosti, senzorične lastnosti, skupni fenoli, antioksidativni potencial, hranila za kvasovkeFull text (file, 1,41 MB)
Keywords: jabolka, skladiščenje jabolk, slovenske sorte, Ananasova reneta, Boskop, Carjevič, Majda, Šampanjska reneta, Zlata parmena, kontrolirana atmosfera, ULO, NA, trdota, etilen, L parameter, skupni fenoli, flavonoidi, antioksidativni potencialFull text (file, 660,40 KB)