Keywords: med, potvorjen med, glukozni sirup, glukozno-fruktozni sirup, invertni sirup, vsebnost vode, električna prevodnost, vrednost pH, proste kisline, skupne kisline, laktoni, specifični kot zasuka, aktivnost diastaze, vsebnost hidroksimetilfurfurala, HMFFull text (file, 795,08 KB)
Keywords: med, pristen med, potvorjen med, fruktozno-glukozni sirup, vsebnost vode, električna prevodnost, sladkorji v medu, vrednost pH, proste kisline, skupne kisline, laktoni, specifični kot zasuka, aktivnost diastaze, vsebnost hidroksimetilfurfurala, vsebnost aminokisline prolinFull text (file, 976,21 KB)
Keywords: sladkorni javor, Acer saccharum Marsh., lesne lastnosti, tekstura, drevesni sok, javorov sirupFull text (outside link)
Keywords: sirup, kloksacilin, klindamicin, farmacevtske oblike, kinetika razpada učinkovinFull text (outside link)
Keywords: fermentirane pijače, kombuča, priprava kombuče, fermentacija, rmanov čaj, grozdni sok, datljev sirup, sojina sirotka, kokosova voda, kava, biološka učinkovitost, kemijska sestavaFull text (file, 761,00 KB)