1. Zaznava tuje arome v medu pri potrošnikih in šolanih preskuševalcihKarin Gramc, 2017, master's thesis Keywords: med, cvetlični med, gozdni med, potrošniki, preskuševalci, senzorična sprejemljivost, senzorične lastnosti, aroma, tuja aroma, senzorično ocenjevanje, senzorične metode, 9-točkovna hedonska lestvica, razvrščanje po všečnosti triangel, vrednotenje napak Full text (file, 1,51 MB) |
2. Sladkost in senzorična sprejemljivost različnih sladkorjevSara Serdoz, 2017, undergraduate thesis Keywords: sladkorji, sladila, zaznavanje sladkosti, senzorične lastnosti, okus, potrošniki, senzorična sprejemljivost, prehranska priporočila Full text (file, 2,09 MB) |
3. Antioksidativna učinkovitost in senzorična sprejemljivost medu z dodatkiTanja Janežič, 2018, undergraduate thesis Keywords: med, med z dodatki, aditivi, propolis, cvetni prah, osmukanec, rdeča pesa, rumena pesa, antioksidativna učinkovitost, fenolne spojine, flavonoidi, senzorična analiza, senzorična sprejemljivost Full text (file, 1,09 MB) |
4. Karakterizacija senzoričnih lastnosti ajdovega meduNika Kunšek, 2019, undergraduate thesis Keywords: med, ajdov med, senzorična analiza, senzorične lastnosti, senzorični profil, strokovni panel, potrošniki, CATA, senzorična sprejemljivost Full text (file, 1019,20 KB) |
|
6. Senzorična analiza čokolade s panelom potrošnikovSimon Lozar, 2020, undergraduate thesis Keywords: čokolada, senzorična analiza, senzorične lastnosti, senzorični leksikon, senzorično kolo, senzorično ocenjevanje, strokovni panel, potrošniki, senzorična sprejemljivost Full text (file, 1,31 MB) This document has more files! More... |
7. Antioksidativna učinkovitost in senzorična sprejemljivost ingverja (Rhizoma zingiberis) ter možnost uporabe v prehraniPetra Ožbolt, 2023, master's thesis Keywords: ingver, Rhizoma zingiberis, antioksidanti, antioksidativna učinkovitost, DPPH•, senzorične lastnosti, senzorična sprejemljivost, potrošniki, napitki, bonboni Full text (file, 1,26 MB) |