1 - 3 / 3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Vpliv izbranih biogenih aminov na oksidacijo rastlinskih olj, določeno z rancimatom Nina Šarič, 2019, undergraduate thesis Keywords: biogeni amini, antioksidanti, rastlinska olja, laneno olje, sončnično olje, oksidacija, obstojnost, rancimat |
2. Vpliv antioksidantov v prehrani prašičev na kakovost in oksidacijsko obstojnost mesa Krista Miklavec, 2013, master's thesis Keywords: prašiči, krma, prašičje meso, antioksidanti, vitamin E, tokoferoli, [alfa]-tokoferol, oksidacija, obstojnost mesa, barjene klobase, rancimat, holesterol, barva, senzorične lastnosti |
3. Vpliv različnih olj na oksidacijsko stabilnost prepečenca Karmen Lukman, 2020, undergraduate thesis Keywords: rastlinska olja, sončnično olje, olje oljne ogrščice, prepečenec, oksidacijska stabilnost, antioksidanti, rancimat, indukcijski čas, antioksidativna učinkovitost |