1 - 3 / 3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Razvoj in aplikacija analitske metode za določanje vsebnosti proteinskih karbonilov v piščančjem mesu Alenka Rotar, 2019, master's thesis Keywords: analitske metode, oksidacija beljakovin, produkti oksidacije, proteinski karbonili, ponovljivost metode, piščančje meso, obogateno meso, maščobne kisline, n-3 VNMK |
2. Vsebnost proteinskih karbonilov v teletini in jagnjetini med zorenjem Mojca Kuhar, 2020, master's thesis Keywords: telečje meso, jagnječje meso, zorenje mesa, oksidacija beljakovin, produkti oksidacije, proteinski karbonili, instrumentalne metode, senzorične lastnosti |
3. Oksidacijska stabilnost piščančjega mesa pri različnih koncentracijah kisika v embalažni enoti Eva Golob, 2022, master's thesis Keywords: piščančje meso, skladiščenje, sestava plinov, modificirana atmosfera, oksidacijski produkti lipidov, proteinski karbonili |