1. Stabilnost jogurtovega solatnega prelivaAjda Šalej, 2007, undergraduate thesis Keywords: emulzije, stabilnost emulzij, solatni prelivi, jogurtovi solatni prelivi, stabilizatorji, skladiščenje, senzorična kakovost, mikrobiološka kakovost, reološke lastnosti, viskoznost, tekstura Full text (file, 1021,48 KB) |
2. Optimizacija prototipa novega živilskega izdelka s senzoričnim testiranjemKatarina Borovšak, 2011, undergraduate thesis Keywords: živilska industrija, razvoj novih izdelkov, sladice, desertni prelivi, teranov preliv, raziskave tržišča, fokusne skupine, senzorično testiranje, testi preferenc, hedonski test, potrošniki, sprejemljivost pri potrošnikih, optimizacija prototipa Full text (file, 1,19 MB) |
3. Analiza hidravličnih razmer pri bočnih prelivihAndrej Cverle, 2009, undergraduate thesis Keywords: VKI, diplomska dela, UNI, hidravlika, odprti vodotoki, bočni prelivi, HEC-RAS, AquaDyn Full text (file, 3,96 MB) |
4. Matematično modeliranje toka v ribjem prehodu rečne hidroelektrarneAndraž Hladnik, 2007, undergraduate thesis Keywords: HS, diplomska dela, UNI, ribja populacija, migranti, ribji prehod, bazeni s prelivi, hitrost plavanja, vzdržljivost, ovira, hidravlični pogoji Full text (file, 2,45 MB) |
5. Modelna podobnost in vpliv modelnega merila na prenos rezultatov fizičnega hidravličnega modela na prototipPrimož Rodič, 2016, master's thesis Keywords: gradbeništvo, magistrska dela, fizični hidravlični model, podobnost, vpliv modelnega merila, prelivi, pretočni koeficient, viskoznost, površinska napetost Full text (file, 5,29 MB) |
|
7. Uporaba kontrolnih analitskih metod za zagotavljanje kakovosti čokoladnih polizdelkovAna Pezdirec, 2021, undergraduate thesis Keywords: kakav, čokolada, čokoladni polizdelki, prelivi, kakovost, kontrolne analitske metode, vsebnost maščob, vsebnost saharoze, vsebnost vode, viskoznost Full text (file, 1,27 MB) |