1 - 3 / 3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Določanje botaničnega in geografskega porekla ter vpliv praženja semen na kemijsko sestavo bučnega olja Tanja Potočnik, 2018, doctoral dissertation Keywords: bučno olje, bučna semena, Cucurbita pepo L., praženje, vpliv temperature, PAH, arom, pirazini, barva, tokoferoli, polifenoli, antioksidacijski potencial, avtentičnost, geografsko poreklo, botanična pristnost, maščobnokislinska sestava, steroli, kemometrija |
2. Vpliv temperature praženja bučnih semen na vsebnost policikličnih aromatskih ogljikovodikov v bučnem olju Mojca Podgoršek, 2018, undergraduate thesis Keywords: bučno olje, bučna semena, policiklični aromatski ogljikovodiki, onesnaževala, praženje |
3. Opisna senzorična analiza kave Eva Rigler, 2021, undergraduate thesis Keywords: kava, praženje, hlapne aromatične spojine, opisna senzorična analiza, senzorične lastnosti, senzorični leksikon, senzorično kolo, vonj, aroma, opisniki |