1 - 3 / 3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Vpliv dodatkov vitamina E, hmelja in tanina v krmo prašičev na kakovost različno soljenih pršutov Tadeja Tomšič, 2017, master's thesis/paper Keywords: prehrana živali, prašiči, krmni dodatki, antioksidanti, pršut, kakovost |
2. Maščobnokislinska sestava lipidov Vipavskega pršuta Iztok Štrucelj, 2016, undergraduate thesis Keywords: mesni izdelki, pršut, Vipavski pršut, maščobe, maščobnokislinska sestava, maščobne kisline, nasičene maščobne kisline, enkrat nenasičene maščobne kisline, večkrat nenasičene maščobne kisline, plinska kromatografija |
3. Vpliv soljenja in vonja po merjascu na kakovost pršuta Tadej Kaltnekar, 2016, undergraduate thesis Keywords: mesni izdelki, kraški pršut, kakovost pršuta, vonj po merjascu, skrajšano soljenje, fizikalno kemijske lastnosti, senzorične lastnosti |