Keywords: prehrana živali, prašiči, krmni dodatki, antioksidanti, pršut, kakovostFull text (file, 1,85 MB)
Keywords: mesni izdelki, pršut, Vipavski pršut, maščobe, maščobnokislinska sestava, maščobne kisline, nasičene maščobne kisline, enkrat nenasičene maščobne kisline, večkrat nenasičene maščobne kisline, plinska kromatografijaFull text (file, 2,01 MB)
Keywords: mesni izdelki, kraški pršut, kakovost pršuta, vonj po merjascu, skrajšano soljenje, fizikalno kemijske lastnosti, senzorične lastnostiFull text (file, 878,57 KB)
Keywords: mesni izdelki, pršut, Kraški pršut, proteoliza, produkti oksidacije, tekstura, maščobnokislinska sestava, maščobne kisline, plinska kromatografijaFull text (file, 1,76 MB)
Keywords: mesni izdelki, pršut, Kraški pršut, proteoliza, tekstura, senzorična analiza, instrumentalna analiza, kemijska analizaFull text (file, 1,52 MB)