1 - 3 / 3 1 |
1. Preprečevanje bakterijske adhezije na zeleno solato z uporabo hidrolata in eteričnega olja lovorja (Laurus nobilis) Sana Trček, 2019, undergraduate thesis Keywords: zelena solata, naravno prisotne bakterije, Listeria innocua, adhezija bakterij, lovor, Laurus nobilis, eterično olje, hidrolat |
2. Učinkovitost treh eteričnih olj za zatiranje riževega žužka (Sitophilus oryzae [L.], Coleoptera, Curculionidae) v uskladiščeni pšenici Špela Fajfar, 2014, undergraduate thesis Keywords: pšenica, rižev žužek, skladiščni škodljivci, eterična olja, navadni rožmarin, prava sivka, navadni lovor, smrtnost, laboratorijski poskusi |
3. Vsebnost policikličnih aromatskih ogljikovodikov v suhem sadju in začimbah Andrej Živković, 2016, undergraduate thesis Keywords: živila, suho sadje, suha jabolka, začimbe, lovor, majaron, sušenje živil, prekajevanje živil, toksične snovi, policiklični aromatski ogljikovodiki |